Μαζί τα Φάγαμε

26 Φεβρουαρίου 2018

Μαζί τα Φάγαμε

Ελληνική, κωμωδία

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος Κώστας Ευριπιώτης Μπέσυ Μάλφα Κώστας Αποστολάκης Σωτήρης Καλυβάτσης Θωμαΐς Ανδρούτσου Κατερίνα Στικούδη Δημήτρης Μαυρόπουλος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

Σενάριο: Μάνος Ψιστάκης (του Νίκου Τσιφόρου)

Μουσική: Χ. Παπαδόπουλος

Ήχος: Δ. Ριστοδουλάκης

Φωτογραφία: Δημήτρης Αποστόλου

Μοντάζ: Κοσμάς Φιλιούσης

Κοστούμια: Κλέων Φυσέκης

Διάρκεια: 90’

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορα γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine