Ο Κιτρινομύτης σε Τρελές Πτήσεις

23 Ιουνίου 2015

Yellowbird

Παιδική

ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Ωρα έναρξης : 8.00 (αιθ.2)

https://www.gus-lefilm.fr/

Στα Ελληνικά με τις φωνές των: Φοίβος Ριμένας, Λίλα Μουτσοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Άντρια Ράπτη, Σταύρος Σιούλης, Ντίνος Πικροδημήτρης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Φώτης Πετρίδης, Βασίλης Μήλιος, Ρόζι Παπαϊωάννου, Αίγλη Κοντονίκου, Κώστας Αποστολίδης, Γιώργος Σκούφης

Σκηνοθεσία: Christian De Vita

Σενάριο: Antoine Barraud, Cory Edwards

Παραγωγή: Caroline Benjo, Corinne Kouper, Carole Scotta

Μουσική: Stephen Warbeck, Christopher Willis

Casting: Linda Lamontagne, Christine Seznec     

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: BenjaminRenner

Διάρκεια: 90'

Ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν - κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του! Το υπέροχο του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine