Αιτήσεις για την εισαγωγή των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Άρτας για το σχολικό έτος 2019-20

Αιτήσεις για την εισαγωγή των μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Άρτας για το σχολικό έτος 2019-20

09 Μαϊος 2019

Στην Α΄ τάξη του Μουσικού Σχολείου Άρτας εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που διενεργούνται.

Για το σχολικό έτος 2019-2020, οι γονείς ή κηδεμόνες που επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους στο Μουσικό Σχολείο Άρτας, πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο σχολείο, έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρες 08.30 – 14.30.

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων εγγραφής μέχρι τις 4-6-2019

Το έντυπο της αίτησης βρίσκεται στα γραφεία του Μουσικού Σχολείου Άρτας καθώς και αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Οι εξετάσεις για την επιλογή μαθητών, που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου, το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, στο Μουσικό Σχολείο Άρτας στη Φιλοθέη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ
Φιλοθέη Άρτας
Τηλ. 2681085364
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://gym-mous-artas.art.sch.gr

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2009 έχοντας τους πρώτους 11 μαθητές συνοδοιπόρους σε μια πορεία πέρα από κάθε προσδοκία. Το 2019 το σχολείο αριθμεί 241 μαθητές και σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας του δεν εφησύχασε ποτέ, έχοντας πάντα ως βασικούς άξονες την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Στόχος μας είναι μια ολιστική προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Θέλουμε οι μαθητές μας να κατακτήσουν το επιθυμητό γνωστικό επίπεδο και παράλληλα να καλλιεργήσουν δεξιότητες απαραίτητες για την ενήλικη ζωή τους, με αισθητική καλλιέργεια και πνευματική ανάπτυξη. Μέσα από τις πολυποίκιλες δράσεις όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για ίσες ευκαιρίες, δημιουργία, έκφραση, ομαδικότητα, εφόδια που θα εξελίξουν τους μαθητές μας σε ενεργούς πολίτες με ανθρώπινες αξίες. Καλούμε μαθητές και γονείς να έρθουν στη μεγάλη μας μουσική οικογένεια για να δώσουμε μαζί τον όμορφο αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο, για μια πιο όμορφη κοινωνία.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine