Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου

09 Μαρτίου 2019

Ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη φετινή αποκριά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουργαρελίου. Πιο συγκεκριμένα οι φίλοι των αποκριών θα απολαύσουν:

- Την Παρασκευή 8/3 θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι στην ταβέρνα "Η Γέφυρα", το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:00 μμ, με ζωντανή μουσική (Τραγούδι: Δημήτρης Τζουμερκιώτης / Κλαρίνο: Γιάννης Σιάρκος, Είσοδος 3 ευρώ).

- Την Κυριακή της Αποκριάς 10/03 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στην Πλατεία Βουργαρελίου, μετά από συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου και Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

- 15:00 - 16:00: Παιδικές Δραστηριότητες

- 16:30 - 18:00: Αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία περιλαμβάνουν γαϊτανάκι και τοπικοί αποκριάτικοι χοροί από το χορευτικό τμήμα.

- 18:30: Κάψιμο Καρνάβαλου

- 21:30: Αποκριάτικο πάρτι στο Diverso Cafe μέχρι το πρωί.

Από τις 12:00 π.μ. έως το τέλος της εκδήλωσης θα σερβίρονται: γίδα κοκκινιστή / γίδα βραστή / τοπικά εδέσματα/ σουβλάκια / αναψυκτικά και φυσικά άφθονο κρασί. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.

- Την Καθαρά Δευτέρα 11/03, στις 11:00 π.μ. οι διοργανωτές σας προσκαλούνε στην πλατεία του χωριού να γιορτάσετε τα κούλουμα με νηστίσιμα εδέσματα, προσφορά του Συλλόγου.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine