Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου

Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου

Ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις για τη φετινή αποκριά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουργαρελίου. Πιο συγκεκριμένα οι φίλοι των αποκριών θα απολαύσουν:

- Την Παρασκευή 8/3 θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο γλέντι στην ταβέρνα "Η Γέφυρα", το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:00 μμ, με ζωντανή μουσική (Τραγούδι: Δημήτρης Τζουμερκιώτης / Κλαρίνο: Γιάννης Σιάρκος, Είσοδος 3 ευρώ).

- Την Κυριακή της Αποκριάς 10/03 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στην Πλατεία Βουργαρελίου, μετά από συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου και Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

- 15:00 - 16:00: Παιδικές Δραστηριότητες

- 16:30 - 18:00: Αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία περιλαμβάνουν γαϊτανάκι και τοπικοί αποκριάτικοι χοροί από το χορευτικό τμήμα.

- 18:30: Κάψιμο Καρνάβαλου

- 21:30: Αποκριάτικο πάρτι στο Diverso Cafe μέχρι το πρωί.

Από τις 12:00 π.μ. έως το τέλος της εκδήλωσης θα σερβίρονται: γίδα κοκκινιστή / γίδα βραστή / τοπικά εδέσματα/ σουβλάκια / αναψυκτικά και φυσικά άφθονο κρασί. ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.

- Την Καθαρά Δευτέρα 11/03, στις 11:00 π.μ. οι διοργανωτές σας προσκαλούνε στην πλατεία του χωριού να γιορτάσετε τα κούλουμα με νηστίσιμα εδέσματα, προσφορά του Συλλόγου.


Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.