Καλαρρύτες

Εξόρμηση του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας σε Καλαρρύτες - Συρράκο

24 Οκτωβρίου 2018

Μια από τις πιο δημοφιλής και όμορφες διαδρομές της Ηπείρου θα ακολουθήσουμε με τον ορειβατικό σύλλογο. Θα ξεκινήσουμε από πανέμορφο χωριό των Καλαρρυτών και μέσα από ένα παλιό μονοπάτι θα κατεβούμε στο ρέμα του Χρούσια και θα ανεβούμε στο Συρράκο.

Η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τη μεγαλύτερη διαδρομή θα ξεκινήσει από τους Καλαρρύτες και αφού ανέβει στο πέρασμα του Μπάρου θα κατέβει στις πηγές του Χρούσια. Εκεί θα περάσει το πανέμορφο πέτρινο γεφύρι της Κουιάσας για να συνεχίσει την πορεία προς το Συρράκο. Από εκεί θα περπατήσει στο παλιό μονοπάτι που οδηγεί στον Χρούσια ποταμό και στη συνέχεια στους Καλαρρύτες.

Τη διαδρομή μας θα συντροφεύουν το κελάρισμα του νερού και το θρόισμα των φύλλων. Πανέμορφοι καταρράκτες θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας ενώ την παράσταση θα κλέψει το παλιό πέτρινο γεφύρι της Κουϊάσας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες πατήστε εδώ.

Διαδρομές

1. Καλαρρύτες - Συρράκο - Καλαρρύτες

Βαθμός Δυσκολίας: 1

Ώρες πορείας: περίπου 3

2. Καλαρρύτες - Πηγές Χρούσια- Συρράκο - Καλαρρύτες

Βαθμός Δυσκολίας: 2

Ώρες πορείας: περίπου 7

Αρχηγός: Θεόδωρος Κοσσυβάκης (τηλ. 6944549854)

Αναχώρηση: 6:30 Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine