Ξεκίνησαν στην Άρτα τα Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου

Θέατρο ΑΘΟΑ: Ξεκίνησαν στην Άρτα τα Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου

10 Οκτωβρίου 2018

Κάθε Τετάρτη στο Θέατρο ΑΘΟΑ

Ξεκίνησαν στο Θέατρο ΑΘΟΑ της Άρτας τα θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους & ενήλικες, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των οποίων είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου, επικεφαλής της ομάδας του Θεάτρου Έκφραση στα Γιάννενα!

Τα εργαστήρια, τα οποία θα διεξάγονται ως τον Ιούνιο, είναι βιωματικά και προσφέρουν στους συμμετέχοντες μία μοναδική ευκαιρία να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου.

*Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού. Αυτή τη χρονιά θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.

35666916 1022712951209254 6394535898003800064 n

*Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους. Η περίοδος της εφηβείας είναι η καλύτερη εποχή για να αναπτύξει κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού του, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Αυτή την αποστολή καλείται να εκπληρώσει το Εργαστήρι Θεάτρου που διοργανώνει το Θέατρο Α.Θ.Ο.Α! Στόχος της να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!

*Θεατρικό Εργαστήρι για ενήλικες. To Θέατρο είναι μια τέχνη που αφορά όλες τις ηλικίες! Σε όσους λοιπόν ενήλικες αγαπούν το «σανίδι», αλλά το έβλεπαν πάντα από… μακριά, το θεατρικό εργαστήρι της Α.Θ.Ο.Α δίνει φέτος την ευκαιρία να το πατήσουν! Στο Εργαστήρι θα διδαχθούν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για τη μαγική αυτή τέχνη και θα τους δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσουν σε κάθε της διάσταση, ανοίγοντας ένα δρόμο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικότητας!

***
Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 6949256239

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine