Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου

Εργαστήρια Θεατρικού παιχνιδιού και Θεάτρου και φέτος στο ΑΘΟΑ Άρτας

18 Σεπτεμβρίου 2018

Από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη Χρήστο Χρήστου για παιδιά, εφήβους & ενήλικες

Την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της τέχνης του Θεάτρου θα έχουν παιδιά, έφηβοι & ενήλικες από την Άρτα, μέσω θεατρικών εργαστηρίων που θα διεξαχθούν στο Θέατρο ΑΘΟΑ από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Τα εργαστήρια θα κάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρήστος Χρήστου, επικεφαλής της ομάδας του Θεάτρου Έκφραση στα Γιάννενα. Πιο αναλυτικά, στο Θέατρο ΑΘΟΑ της Άρτας θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

*Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά Δημοτικού (από 6 έως 12 ετών). Θα παίξουμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα πειραματιστούμε με τεχνικές και ερεθίσματα του θεατρικού παιχνιδιού, θα ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργική ικανότητα και την αισθητική τους, να εκφράσουν την έμπνευσή τους και να ανακαλύψουν τη χαρά της επικοινωνίας και της ομαδικής συνεργασίας.

*Εργαστήρι Θεάτρου για εφήβους. Η περίοδος της εφηβείας είναι η καλύτερη εποχή για να αναπτύξει κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού του, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της ζωής του. Αυτή την αποστολή καλείται να εκπληρώσει το Εργαστήρι Θεάτρου! Στόχος του να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη μαγεία του Θεάτρου και να τους δείξει πώς μπορούν να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια και τις εκφραστικές ανησυχίες τους!

*Θεατρικό εργαστήρι για Ενήλικες. Απευθύνεται σε ενήλικες κάθε ηλικίας που θέλουν να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις επικοινωνιακές τους δυνατότητες. Το εργαστήρι λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το «σανίδι», αλλά το έβλεπαν πάντα από … μακριά, να το γνωρίσουν!

***
Πληροφορίες και εγγραφές στo τηλέφωνo: 6949256239
Θέατρο ΑΘΟΑ, Κασσοπίτρας 4
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine