Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας
08 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητοί συμπολίτες, συμπαραστάτες και συνεργάτες,
εδώ και δεκατρία έτη στηρίζετε πάντα τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας που έχουν στόχο την προώθηση και εδραίωση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την ανάπτυξη της δωρεάς αιμοπεταλίων, την προαγωγή της δωρεάς οργάνων και μυελού των οστών.

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή σας τονίζουμε ότι βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου μας είναι η οικονομική του αυτοτέλεια ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του.

Ποτέ δεν υπήρχαν θεσμοθετημένοι οικονομικοί πόροι για την εθελοντική αιμοδοσία από το Κράτος. Αντίθετα ο σύλλογός μας βασιζόταν και βασίζεται στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του αλλά και των επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής μας.

Έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε τον αριθμό των εθελοντών αιμοδοτών στο νομό μας και συνεχίζουμε το δύσκολο αυτό αγώνα ώστε να ηχήσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε σπίτι και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η αυτάρκεια του νομού μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί η λαχειοφόρος αγορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με κόστος λαχνού 1 ευρώ και συνολικά πέντε δώρα. Μία (1) τηλεόραση LED 40”, ένα πλυντήριο ρούχων 7kg, μια ηλεκτρική σκούπα Siemens, έναν ιονιστή-καθαριστή αέρα (έως 45 τ.μ.) και ένα τάμπλετ 10”.

Οι τυχεροί της λαχειοφόρου θα αναδειχθούν με τους πρώτους πέντε αριθμούς της 44ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου την 30η Οκτωβρίου 2018.

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη χρονιά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Δεν ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς και νόμιμα μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας, μπορούμε να διαθέσουμε έστω ένα ευρώ προκειμένου να διατεθούν και πάλι με πολλή αγάπη σε δράσεις που αποβλέπουν στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Λαχεία θα διατίθενται στο γραφείο του συλλόγου (Σκουφά 79) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία (Λιλιπούτειοι: Στρ. Κατσιμήτρου 14, Σπαής Λεωνίδας: Τζαβέλλα 16 και Κλούρα Ευαγγελία: Αγ. Σοφίας 6). Επίσης μπορείτε αν το επιθυμείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των λαχνών στην τράπεζα Alpha Bank, στο λογαριασμό του Συλλόγου GR79 0140 7710 7710 0200 2006 863, αναφέροντας την επωνυμία σας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε τους αναλογούντες λαχνούς.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Λεωνίδας Σπαής Ευαγγελία Κλούρα

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine