Μουσικό Σχολείο Άρτας: Συναυλία “Γέφυρες χτίζουμε…” (φωτό)

23 Μαϊος 2015

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στις 16 του Μάη, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας μαζί με 300 μαθητές από Δημοτικά Σχολεία της περιοχής

που συμμετείχαν στο πρόγραμμα: «Η μουσική ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό», παρουσίασαν στον αύλειο χώρο της Παρηγορήττισας συναυλία με τίτλο: «Γέφυρες χτίζουμε…», και παράλληλη έκθεση κολλάζ.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από τα 13 σχολεία που συνεργάστηκαν, κατέθεσαν μια κοινή πρόταση πολιτισμού για την πρόληψη των φαινομένων της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η μουσική ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό» οι μαθητές, παιδιά της Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου και οι μαθητές των 12 δημοτικών σχολείων που συνεργάστηκαν μαζί, τραγούδησαν για τα παιδιά όλου του κόσμου, την ελπίδα, τη χαρά, την αλήθεια, τ’ όνειρο στο οποίο έχουν δικαίωμα.

{gallery}photostory/65{/gallery}

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine