Συμμετοχή Λέσχης Μοντελιστών Άρτας σε έκθεση-διαγωνισμό με αρκετές διακρίσεις

13 Μαρτίου 2018

Στην πόλη της Χαλκίδας βρέθηκε το σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας ωστε να παραστεί στην 17η έκθεση που διοργάνωσε ο Πανευβοικός Σύλλογος Μοντελιστών.

Στο “Κόκκινο Σπίτι”, ένα υπέροχο νεοκλασσικό κτίριο ‘οπου πραγματοποιήθηκε η έκθεση, ο σύλλογος της Χαλκίδας υποδέχθηκε τις αντιπροσωπείες των συλλόγων (Άρτα, Βόλος, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αίγιο κ.α.) των μεμονωμένων μοντελιστών που συμμετείχαν και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστορικής Αναβίωσης με γκρουπ αναβιωτών του Ελληνικού Στρατού, που κατέλυσαν στον προαύλιο χώρο και έδωσαν ενα διαφορετικό “χρώμα” στην έκθεση, καθώς μπροστά στα μάτια όλων, συμμετεχόντων και επισκεπτών ζωντάνεψαν εικόνες του παρελθόντος βλέποντας στρατιώτες από το έπος του 1940, στρατιώτες του Ελληνικού τάγματος που πολέμησε στην Κορεατική χερσόνησο, και το αρχαιοπρεπές οπλιτικό άγημα Λεωνίδας.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος ώστε όλοι να απολαύσουν τόσο το γεγονός όσο και τις ομορφιές της πόλης της Εύβοιας.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η τρίτη επίσκεψη της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας (που μετράει μόλις 6 μήνες ύπαρξης) σε έκθεση-διαγωνισμό, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού τα μέλη μας επέστρεψαν έχοντας 21 διακρίσεις στις αποσκευές τους (11 χρυσα μεταλλια, 2 ασημενια, 5 χαλκινα και 3 Highly Commended) κατακτώντας την άτυπη πρωτιά σε διακρίσεις μεταξύ των συλλόγων που συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι:

Μάτος Γιώργος με 9 χρυσά 1 ασημένιο και 1 χάλκινο
Κιτσαντάς Γιάννης με 1 χρυσό 2 χάλκινα κ 1 H.C.
Κουτσούκος Γιώργος με 1 χρυσό 1 ασημένιο και 1 H.C.
Τζουρμανάς Άγγελος με 1 χάλκινο κ 1 H.C.
και Τσιάτσος Κώστας με 1 χάλκινο

Το 2018 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί και στις τρείς επερχόμενες εκθέσεις, τον Μάιο στα Γιάννενα και την Αθήνα και τον Ιούνιο στην πόλη της Λάρισας.

Στη συνέχεια ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες εκθέσεις της χρονιάς που θα συμμετέχουμε, θα επικεντρωθούμε στον σχεδιασμό και την οργάνωση της έκθεσής μας που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 ώστε να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους συλλόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επισκεφτούν την πόλη μας.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine