Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού»

09 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησαν χθες οι εγγραφές οι εγγραφές για τον 4ο «Δρόμο του Γιοφυριού», τον Ημιμαραθώνιο Αγώνα που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων.

Το φετινό ραντεβού δίνεται για την Κυριακή 15η Απριλίου, ενώ οι εγγραφές για κάθε τύπο αγωνίσματος γίνονται στο www.artahalfmarathon.gr.

Θα υπάρξουν οι εξής αγώνες:

Ημιμαραθώνιος 21,1 χιλιομέτρων στην κλασσική πλέον διαδρομή που περνά από τα μνημεία της Άρτας και περιοχές του κάμπου με κόστος εγγραφής 5 ευρώ

Αγώνας δρόμου 5 χλμ με κόστος εγγραφής 3 ευρώ

Αγώνας δρόμου-περιπατητικό 5 χλμ –Αγώνας μαμά-καρότσι

Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου 2Χ10,5 χλμ

Σχολικοί αγώνες 300μ, 600μ, 800μ

Ο 4ος «Δρόμος του Γιοφυριού» στοχεύει να προωθήσει το μαζικό αθλητισμό και το δρομικό κίνημα της περιοχής, της Ηπείρου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Παράλληλα, ο αγώνας περνά δίπλα από μνημεία-σύμβολα της Άρτας, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα αξιοθέατα της περιοχής μας. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων.

Οι συμμετοχές τα τελευταία χρόνια αυξάνονται διαρκώς και μάλιστα από πολλές περιοχές της χώρας, δείγμα ότι ο αγώνας σιγά- σιγά αποκτά Πανελλήνιο χαρακτήρα και κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό.

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine