Καθημερινά αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας

Καθημερινά αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας

24 Μαρτίου 2020

Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να μένουμε σπίτι, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Τα άτομα με μεσογειακή αναιμία, οι καρκινοπαθείς, οι ασθενείς με αιματολογικά νοσήματα συνεχίζουν τις μεταγγίσεις και εμείς -όσοι είμαστε υγιείς- οφείλουμε να βοηθήσουμε, αφού το αίμα είναι για αυτούς φάρμακο.

Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να προσέλθουν στα Νοσοκομεία για αιμοδοσία συνέβαλε στη μείωση των αποθεμάτων και προέτρεψε την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς στην εύρεση εξωτερικών αιθουσών για τη συνέχιση των αιμοληψιών.

Οι αιμοληψίες - εκτός από το Νοσοκομείο Άρτας - διενεργούνται και στη Δημοτική Πινακοθήκη "Γ. Μόραλης" καθημερινά από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 09:00-14:00, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό αγαθό σε όσους το έχουν ανάγκη. Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και εξοπλισμένος τόσο για την ασφάλεια των δοτών όσο και του προσωπικού.

Και αυτή τη φορά ζητάμε την πολύτιμη βοήθεια σας με το να κοινοποιήσετε, δημοσιεύσετε, προσκαλέσετε φίλους και μέλη και με το να γίνετε εθελοντές αιμοδότες!

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του ΣΕΑ Άρτας

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine