Χριστουγεννιάτικη Μουσικολογική Εκδήλωση ενίσχυσης της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»

Χριστουγεννιάτικη Μουσικολογική Εκδήλωση ενίσχυσης της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»

16 Δεκεμβρίου 2019

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού της πόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Προεορτάσωμεν λαοί Χριστού τα Γενέθλια», από τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, τον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Άρτας «Αγία Θεοδώρα», καθώς και από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Προλόγισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Άρτας «Αγία Θεοδώρα», κ. Γεώργιος Κόκκινος, Πρωτοψάλτης του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Μαξίμου του Γραικού πόλεως Άρτης.

Επικαίρως ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νικολάου, Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου πόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετίμησε τον Ιεροψάλτη Απόστολο Πανάγο, για την πολυετή ιεροψαλτική προσφορά του στην Εκκλησία.

Επίσης, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, για ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Πηγή/Φωτό imartis.gr

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine