Παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA» του Ιωάννη Μπαζιώτη

Παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Έλληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA» του Ιωάννη Μπαζιώτη

14.12.2019

Ο Σύλλογος ΄Αρτας "Οι φίλοι του βιβλίου" και ο Σύλλογος Αστρονομίας & Διαστήματος ΄Αρτας "Αστρολάβος", σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιωάννη Μπαζιώτη με τίτλο "΄Ενας ΄Ελληνας στην Ανταρκτική, 80 ημέρες / Αναζητώντας μετεωρίτες με τη NASA".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 7,30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου ΄Αρτας.

Ο Γιάννης Μπαζιώτης, επίκουρος καθηγητής Ορυκτολογίας – Πετρολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, είναι ο πρώτος 'Ελληνας γεωλόγος που πήρε µέρος σε αποστολή αναζήτησης και περισυλλογής µετεωριτών της NASA στο πιο αφιλόξενο μέρος του πλανήτη, στην Ανταρκτική.

Στο πλαίσιο αυτό, συνέγραψε το βιβλίο που θα παρουσιαστεί, αντικείμενο του οποίου είναι, αφενός μεν η μεταφορά της εμπειρίας που βίωσε στα παγωμένα πεδία της Ανταρκτικής, αφετέρου η προσπάθειά του να εμπνεύσει τους νέους να ακολουθήσουν –όπως έκανε κι ο ίδιος– τα όνειρά τους.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine