Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυγιάννης - Εκδηλώσεις Ιουνίου 2015

17-22.06.2015

Στις 17 Ιουνίου οι παιδικές χορωδίες και η εφηβική χορωδία του Συλλόγου μας θα τραγουδήσουν στο θέατρο Κάστρου της πόλης μας ώρα 09:00 μμ.

Στις 18 Ιουνίου Θεατρική παράσταση από το θεατρικό μας εργαστήρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Θα παρουσιάσουν το έργο του Τριβιζά "Τα μαγικά μαξιλάρια". Ώρα έναρξης 09:00 μ μ.

Στις 19 Ιουνίου Παρασκευή το τμήμα εκμάθησης tango του Συλλόγου μας θα δώσει χοροθεατρική παράσταση στην άιθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας που θα αρχίσει στις 09:00 μμ.

Στις 20 Ιουνίου Σάββατο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας θα γίνουν οι επιστημονικές εργασίες του Συνεδρίου με θέμα : "Οθωμανική Άρτα: Η μετάβαση από την ύστερη οθωμανική περίοδο στην Ελληνική πόλη" που διοργαννώνεται από το ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων

Στις 21 Ιουνίου ημέρα Κυριακή το τμήμα tango του Συλλόγου μας θα δώσει τη δεύτερη χοροθεατρική του παράσταση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

Στις 22 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα τα χορευτικά μας τμήματα θα παρουσιάσουν το χορευτικό μας φεστιβάλ στο θέατρο Κάστρου της πόλης μας στις 09:00 το βράδυ.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine