Επιμελητήριο Άρτας

Εσπερίδα για την ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας με τον ΟΑΕΠ

29.11.2018

Το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Επιχειρήσεων – Μελών του σε θέματα ανάπτυξης & προώθησης της εξωστρέφειάς τους συνδιοργανώνει εσπερίδα με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων με θέμα: «Δυνατότητες ασφάλισης και χρηματοδότησης εξαγωγικών πιστώσεων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας ( Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου 2ος όροφος).

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΕΠ κ. Κώστας Παπαπαναγιώτου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών των εξαγωγικών επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Άρτας για τις δυνατότητες, που διαθέτει ο ΟΑΕΠ, για στήριξη και ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, ενώ υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων επιχειρήσεων και στελεχών του ΟΑΕΠ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όμως για κατ’ ιδίαν ραντεβού απαιτείται αίτημα στον ΟΑΕΠ στο 2119966200 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Επιμελητήριο στο 2681028728 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine