Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην Καστανιά

Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην Καστανιά

21.10.2018

Σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον και σε παραδοσιακά μουσικά ακούσματα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς με ιδιαίτερη διάθεση και μεράκι διοργανώνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 10 π.μ. Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην πλατεία του χωριού.

Στην ξεχωριστή αυτή Κυριακή για την Ορεινή Άρτα και τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη θα προσφερθούν κάστανα και τσίπουρο της περιοχής καθώς και πλήθος άλλων ντόπιων προϊόντων και εδεσμάτων.

Η Καστανιά Άρτας, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ηπείρου, πνιγμένη στις καταπράσινες ομορφιές της φύσης, με υπερήφανους και εργατικούς ανθρώπους εκφραστές και συνεχιστές του φιλόξενου ηπειρώτικου στοιχείου, μας υπόσχονται μια ξεχωριστή μέρα

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη συμμετέχει και υποστηρίζει την εξαιρετική προσπάθεια των Καστανιωτών που πέραν της διασκέδασης έχει και ως σκοπό την ανάδειξη της περιοχής και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine