10η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στη Ροδαυγή

10η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στη Ροδαυγή

14.10.2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, τον Σύλλογο Γυναικών και τους Φίλους του Άμμου, διοργανώνουν τη 10η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου, στην πλατεία του Χωριού την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 και από ώρα 11:00 π.μ.

Στη Γιορτή θα προσφερθούν ψητά και βραστά κάστανα, τηγανίτες και μυρωδάτο Ροδαυγιώτικο τσίπουρο. Η ντόπια παραδοσιακή ζυγιά του Βασίλη Γεραγόρη θα διασκεδάσει τους επισκέπτες ενώ ο χώρος της πλατείας θα είναι σκεπασμένος.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου θα υπάρχει συμβολική είσοδος 02,00 ευρώ η οποία αντιστοιχεί σε ποτηράκι, κάστανα ψητά και βραστά, τηγανίτες και τσίπουρο.

Επίσης, ο Σύλλογος θα διαθέτει (σε λογικές τιμές) κοντοσούβλι, σουβλάκια, προβατίνα, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών, λεωφορείο θα κινείται περιμετρικά του Χωριού και θα τους μεταφέρει προς και από το κέντρο. Ο Σύλλογος παρακαλεί για τη συνεργασία και κατανόηση οδηγών και επισκεπτών, τα δε τουριστικά γραφεία, που διοργανώνουν εκδρομή για την εκδήλωση, ας επικοινωνήσουν με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, για την διευκόλυνση τους. 

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ο Δήμος Αρταίων.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine