Εικαστικά μαθήματα από τη ΦΟΑ

Εικαστικά μαθήματα από τη ΦΟΑ με τη Βανέσα Μπέλλου

15.10.2018

Η Φωτογραφικής Ομάδας Άρτας ΦΟΑ εγκαινιάζει τον εικαστικό κύκλο μαθημάτων η «Η τέχνη και η αξία της» με εισηγήτρια τη Βανέσα Μπέλλου.

Σας προσκαλεί στην 1η συνάντηση με θέμα «Η τέχνη στην αρχαιότητα και στην Αναγέννηση ως παράγωγο της κοινωνίας» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος» στις 7 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά την Δευτέρα!
Επικοινωνία:
https://m.me/FotografikiOmadaArtas
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
#ΦΟΑ #ΦΟΑ2018_2019 #ΦΟΑΜπέλλου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βανέσα Μπέλλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (www.uoi.gr ), Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης επαγγελματικών Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ), και φοιτήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων. Εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια στο Δημόσιο ΙΕΚ Άρτας στο Τμήμα Φωτογραφίας με Διδασκαλία μαθημάτων στο Σχέδιο-χρώμα-σύνθεση και στην Σύνθεση και αισθητική της φωτογραφίας, στο Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στο Tμήμα Εσωτερικής Aρχιτεκτονικής διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων με Διδασκαλία μαθημάτων στο Ελεύθερο σχέδιο και στην Πρακτική χρώματος, στο Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας στο Τμήμα Φωτογραφίας με Διδασκαλία στο μαθημά Οπτική αντίληψη και Επικοινωνία και στο στο Δημόσιο ΙΕΚ Ιωαννίνων στα τμηματα Ζωγραφικής,Tμήμα Εσωτερικής Aρχιτεκτονικής διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων, Τμήμα Φωτογραφίας σε μαθηματα Ιστορία της τέχνης, Επεξεργασία ψηφιακής εικόνας, Χρωματολογία, Οπτική αντίληψη, Φωτοευαισθησιομετρία, Σύνθεση και αισθητική της φωτογραφίας κ.α.. Άρθρα της δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Ο Τύπος της Ηπείρου»

Cronos Hotel
Πλατεία Κιλκίς, Άρτα, 47100

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine