Το μουσικό έργο «ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ»

Το μουσικό έργο «ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ» στο μνημείο του Πέτα

10.10.2018

«ΕΛΛΗΝΕΣ φιλ ΕΛΛΗΝΕΣ» ένα μουσικό έργο με σπουδαίους καλλιτέχνες παραγωγή του Δήμου Ν. Σκουφά την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 8μμ στο μνημείο του Πέτα.

Ένα πρωτότυπο μουσικό έργο για την Ελλάδα έτσι όπως την είδαν να μεταμορφώνεται Έλληνες και ξένοι λογοτέχνες, ιστορικοί, συγγραφείς και ποιητές, περιηγητές και φιλέλληνες.

H μουσική συναντά την ποίηση Ελλήνων και Φιλελλήνων ποιητών θυμίζοντάς μας πόσο σημαντική γίνεται η τέχνη όταν μπορεί και εκφράζει το αίσθημα της συμπάθειας, της συμμετοχής και της αγάπης σε κάθε τι που αγωνίζεται και επιμένει…

Από τον Πούσκιν στον Παλαμά και από τον Βαλαωρίτη στον Λόρδο Βύρωνα, το μήνυμα της συμμετοχής και της αγάπης στην Ελλάδα μεταφέρεται ακέραιο και ορμητικό με την δύναμη των φωνών σπουδαίων καλλιτεχνών.

Την μουσική υπογράφει ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου.

Συμμετέχουν: Σταύρος Ζαλμάς, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστας Φασουλάς, Σταμάτης Χατζηευσταθίου.

Την βραδιά παρουσιάζει ο Νίκος Θρασυβούλου.

Μια μεγάλη παραγωγή του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Ώρα 8 μ.μ.

Μνημείο Πέτα Άρτας

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine