Εκδήλωση Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Άρτας «Oι πολύπλευρες πτυχές της οικογένειας»

23.05.2018

Με αφορμή την 15η Μαΐου, παγκόσμια ημέρα οικογένειας, οι φορείς: Οικοτροφείο Αίολος της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.Ψ.Ε.Π.), το Κδαπ-μ.ε.α. της Δ.Η.Κ.Ε.Δ.Α του Δήμου Αρταίων, το Κ.δ.η.φ. 'Αγκαλιά' του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία, το Κ.δ.η.φ. 'Αγία Θεοδώρα' του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες

και ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την ψυχική υγεία του Νομού Άρτας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ), συνδιοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο 'Oι πολύπλευρες πτυχές της οικογένειας' στις 23 Μαίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ στην αίθουσα «Διώνη».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει :

Παρεμβάσεις γονέων & Διαδραστικά εργαστήρια: Ζαχαροπλαστική, Ανθοκομική, Χειροτεχνία, Χορός και Μουσική)

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού της πόλης μας, σε θέματα αναπηρίας καθώς επίσης και η ανάδειξη της σπουδαιότητας των πολύπλευρων πτυχών της οικογένειας μέσα από τις προσωπικές μαρτυρίες γονέων και αδελφών, ατόμων με αναπηρία.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά από το Μουσικό Σχολείο Άρτας.

Με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Αρταίων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη! Σας περιμένουμε!

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine