13ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού

30.07.2017

Αθλητές από όλη την Ελλάδα παίρνουν την Κυριακή μέρος στον δέκατο τρίτο Διάπλου Αμβρακικού, καλύπτοντας θαλάσσια απόσταση από Βόνιτσα έως Κορωνησία Άρτας, μήκους 11 χιλιομέτρων.

Το μέγιστο επιτρεπτό όριο συμμετοχής των 25 αθλητών έχει ήδη καλυφθεί.

Τον καθένα από τους συμμετέχοντες θα συνοδεύει και μια βάρκα για λόγους ασφαλείας.

Διοργανωτής του Διάπλου είναι ο Δήμος Αρταίων.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 7:30 το πρωί από το λιμάνι της Βόνιτσας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο λιμάνι της Κορωνησίας το αργότερο έως τις 6:30 το πρωί, ώστε να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και στη συνέχεια να επιβιβαστούν στις βάρκες και να περάσουν απέναντι στη Βόνιτσα.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι ένα πέρασμα περίπου 11χλμ. από τη Βόνιτσα έως την Κορωνησία. Τον κάθε κολυμβητή – κολυμβήτρια θα συνοδεύει ατομικό σκάφος. Συγχρόνως θα υπάρχουν σημαδούρες που θα δεικνύουν την ορθή πορεία της διαδρομής. Το σημείο τερματισμού είναι το λιμάνι της Κορωνησίας. Η λήξη του διάπλου θα δοθεί τρεις (3) ώρες μετά την άφιξη του πρώτου κολυμβητή.

Μετά την ολοκλήρωση του Διάπλου θα ακολουθήσουν απονομές αναμνηστικών κυπέλων και μεταλλίων στην Κορωνησία.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine