Προβολή Ντοκιμαντέρ "Ο Φτωχός Συγγενής" - Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας

27.11.2016

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας σε συνεργασία με το ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ και τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ "Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ" , Θανάση και Νίκο Παπακώστα, προχωρούν σε μια μοναδική προβολή του οδοιπορικού αυτού, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα.

Το ντοκιμαντέρ "Ο Φτωχός Συγγενής", σε σενάριο του Νίκου Ε. Παπακώστα και σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπακώστα, είναι στην ουσία ένα οδοιπορικό που αναζητά τα αίτια της διαφθοράς σε ένα πλαίσιο φτώχειας, άγνοιας και ματαίωσης, διασχίζοντας διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούνται προβληματικές εν συγκρίσει με αυτές που πληρούν τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης - τα πραγματικά και τα φανταστικά.

Πολίτες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Π.Γ.Δ.Μ, τη Ρουμανία και την Ιταλία μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με τον αντίκτυπο των κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κοινότητες τους και τις διαδικασίες κατανομής τους, αποδεικνύοντας ότι τα πραγματικά προβλήματα της κακής διαχείρισης κεφαλαίων και της διαφθοράς περνούν σε δεύτερη μοίρα όταν τοποθετούνται σε ένα πλαίσιο φτώχειας, απογοήτευσης, ανισότητας και άγνοιας.

Στην προβολή θα παρευρίσκεται και ο σεναριογράφος του ντοκιμαντέρ, Νίκος Ε. Παπακώστας, ο οποίος θα μας μιλήσει για αυτό το οδοιπορικό, ενώ μετά το πέρας της προβολής θα πραγματοποιηθεί διάλογος- συζήτηση.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ ​ με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!

Το Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine