Αμβρακικός... ο Μαγικός - 3 ημέρες εκδηλώσεις στην Κόπραινα

15-17.09.2016

Τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Αμβρακικός... ο μαγικός» διοργανώνει από αύριο μέχρι το Σάββατο στο παλαιό λιμάνι της Κόπραινας, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, το Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων.

Το πρόγραμμα αύριο περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ και ομιλία για τον σπάνιο υδροβιοτόπο, ενώ την Παρασκευή «γιορτή ψαριού» που ξεκινά στις 11 το πρωί, σε συνδυασμό με έκθεση προϊόντων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό.

Οι προσερχόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν φρέσκα ψάρια που θα ξύνονται επιτόπου και θα διανέμονται δωρεάν.
Το τριήμερο των εκδηλώσεων πρόκειται να κορυφωθεί με συναυλία το Σάββατο στις 9 το βράδυ στην οποία θα συμμετέχουν ο Διονύσης Τσακνής, ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου, η Αργυρώ Καπαρού και ο Γιώργος Καραλανίδης

Διοργάνωση: Δήμος Νικολάου Σκουφά.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου:

Ώρα: 11: 00 π.μ. Προβολή ντοκυμαντέρ & ομιλία για τον Αμβρακικό (Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας).

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου:

Γιορτή ψαριού (από τις 11 το πρωί). Έκθεση προϊόντων επιχειρήσεων & επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό. (Ψήσιμο και δωρεάν διανομή ψαριών που ζουν και αναπαράγονται στον Αμβρακικό). Παράλληλες εκδηλώσεις: Προβολή ντοκυμαντέρ & ομιλία για τον Αμβρακικό.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (Λιμάνι Κόπραινας):

Ώρα 21:00. Μεγάλη συναυλία με τους: Διονύση Τσακνή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Αργυρώ Καπαρού, Γιώργο Καραλανίδη. (Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Άρτας).

Συνδιοργάνωση

Περιφέρεια Ηπείρου
ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΜΒΡΑΚΙΑ
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Σκουφά
Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας
Π.Ε.Δ. Ηπείρου

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine