Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού στο Δήμο Αρταίων

02.06.2016

O Δήμος Αρταίων και το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, σε συνεργασία με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας διοργανώνουν Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης 18.30 στην Πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της ευρύτερης περιοχής.

Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθούν και οι αντίστοιχοι όμιλοι με τους μαθητές χωρισμένους ανά τάξη. Θα διεξαχθούν 5 γύροι, ενώ για τους νικητές έχει προβλεφθεί κύπελλο για τον πρωταθλητή κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για τους δεύτερο και τρίτο νικητή. Επίσης μετάλλιο θα δοθεί και στο πρώτο κορίτσι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο σάιτ του Δήμου Αρταίων www.arta.gr συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εγγραφής από Τρίτη 17 Μαΐου έως και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.

Η συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν την έναρξη των αγώνων με την αυτοπρόσωπη παρουσία του από τις 18.10-18.30. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η FIDE. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει αρμόδιος ορίζεται ο Επικεφαλής Διαιτητής και ο Διευθυντής Αγώνων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine