Θεατρική Παράσταση «Της Κακομοίρας»

13-31.01.2016

Είναι πασίγνωστο, είναι αγαπημένο, το έχουμε δει πολλές φορές αλλά δεν θα σταματήσουμε να το βλέπουμε στην κλασική του κινηματογραφική εκδοχή και σε κάθε θεατρικό ανέβασμα από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που θα μας τύχει.

Μιλάμε για το έργο «Της Κακομοίρας» (Ο Μπακαλόγατος). Έξυπνο, αστείο και αξιοπρεπές έρχεται από μια άλλη εποχή να μας μεταφέρει το ήθος του. Φτάνει επιτέλους στο θέατρο ΑΘΟΑ για να ανακατευτεί με το σήμερα, να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, χαρίζοντάς μας στιγμές ευφορίας και ευδαιμονίας.

Μια φιλόδοξη θεατρική παραγωγή από την ομάδα που αντιμετώπισε πάντα με την δέουσα σοβαρότητα κωμωδίες και δράματα και κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου. Το αριστοτεχνικό κείμενο έγραψαν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και την ευρηματική σκηνοθεσία της συγκεκριμένης παράστασης υπογράφει η Μελίνα Κατίου. Τα σκηνικά φιλοτέχνησαν ο Νίκος Κατίου και ο Νίκος Παύλος. Παίρνουν μέρος οι: Σωκράτης Φωτιάδης, Λάμπρος Μπαβέτσιας, Φωτεινή Τασούλα, Μιχάλης Σπέντζας, Φίλιππος Καματήρας, Κώστας Κίτσος, Κατερίνα Αλυμάρα, Ευτυχία Βασιλάκη, Γιώργος Παπαβασιλείου, Μελίνα Κατίου, Κλεοπάτρα Βασιλείου και Κώστας Κοτσιάνης.

Παραστάσεις από 13 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου, κάθε βράδυ στις 9 εκτός Δευτέρας και Τρίτης στο θέατρο ΑθΟΑ

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine