Πολυθεματικό φεστιβάλ εκθέσεων με θέμα τα πέτρινα γεφύρια

07-08.11.2015

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου διοργανώνει το προσεχές Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ., και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. το Πολυθεματικό Φεστιβάλ – Εκθέσεων στο πλαίσιο του Έργου «Bridges of History and Tradition».

Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στο Κέντρο του Έργου ΒRIDGETRAD στο Γεφύρι της Άρτας (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) με θέμα τα Πέτρινα Γεφύρια της Ηπείρου ενώ στη συνέχεια η Έκθεση θα μεταφερθεί σε Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες, Παραμυθιά και Κόνιτσα.

Επίσης την πρώτη μέρα στην Αίθουσα του Κέντρου BRIDGETRAD στην Άρτα (δίπλα στο Λαογραφικό Μουσείο) διοργανώνονται Έκθεση Βιβλίου, Προβολή Βίντεο-λευκωμάτων όπως και παρουσίαση των Πέτρινων Γεφυριών της Ηπείρου και ο Μύθος του Γεφυριού της Άρτας με ομιλητή τον κ. Πασιάκο Μιχάλη, Πρόεδρο Κέντρου Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας.

Τη δεύτερη μέρα διοργανώνονται δραστηριότητες Εναλλακτικού Τουρισμού (RAFTING) από το Γεφύρι της Πλάκας έως τη Γέφυρα Τζαρή στην Σκούπα Άρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26510 23960 – 77656 , 26650 27381 και στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία.

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine