Εθελοντική Αιμοδοσία στις 12 Αυγούστου στην Άρτα

Εθελοντική Αιμοδοσία στις 12 Αυγούστου στην Άρτα

12.08.2020

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Δημητρίου (Σκουφά 91-93) από τις 09:00 - 13:30.

Ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο δύσκολος μήνας για τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας όλης της χώρας. Οι αιμοδότες μειώνονται, λόγω των καλοκαιρινών αδειών, δημιουργώντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται και τα τροχαία.

Ας θυμόμαστε ότι οι ασθενείς που μεταγγίζονται δεν μπορούν να περιμένουν να γυρίσουμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ότι οι ανάγκες σε αίμα δεν κάνουν διακοπές… Ας μη ξεχνάμε ότι τα άδεια ψυγεία από αίματα ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους αδυναμίας κάλυψης των έκτακτων περιστατικών.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθελοντές που δεν έχουν αιμοδοτήσει το τελευταίο τρίμηνο αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να προσέλθουν στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος, αλλά και σε κάθε υπηρεσία αιμοδοσίας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας μας.

Πριν φύγεις για διακοπές, κάνε μια στάση…

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine