ΠΟ Άρτας: Ποδηλατοβόλτες κάθε Τετάρτη του Ιουνίου

ΠΟ Άρτας: Ποδηλατοβόλτες κάθε Τετάρτη του Ιουνίου

10.06.2020

Μετά την 1η πολιτιστική ποδηλατοβόλτα την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, και την πολύ μεγάλη συμμετοχή των φίλων και συμπολιτών μας σε αυτή, καλούμε τους φίλους μας να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη συνήθεια κάθε Τετάρτη του Ιουνίου, με αντίστοιχες βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Ελάτε να καθιερώσουμε το ποδήλατο στην πόλη μας και την καθημερινότητά μας.

Ως Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας υπενθυμίζουμε την μεγάλη σημασία που έχουν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνουμε όλοι μας όταν ποδηλατούμε.

Συστήνουμε λοιπόν στους ποδηλάτες, να έχουν μαζί τους το κράνος τους, ένα μικρό σακίδιο με ό,τι χρειάζονται (πχ. νερό) και να έχουν ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου. Οι μικροί μας φίλοι καλό είναι να συνοδεύονται.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με το ποδήλατό σας την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο προαύλιο της Αγίας Θεοδώρας. Η ακριβής διαδρομή απεικονίζεται στον χάρτη.

poa 10 6 2020 map

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine