Έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων με τίτλο «Του σταυροδρομιού ο κύκλος»

Έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων με τίτλο «Του σταυροδρομιού ο κύκλος»

14.01.2020

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων του ελλαδικού χώρου με τίτλο «Του σταυροδρομιού ο κύκλος» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Άρτα.

Στο πλαίσιο μαθήματος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ομάδα φοιτητών/τριών επιμελήθηκε την έκθεση και παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό λαϊκών οργάνων, οργανωμένων σε 5 «περιοχές»: βόρεια Ελλάδα (Θράκη και Νότια Μακεδονία), κεντρική Ελλάδα, νησιωτική Ελλάδα (νησιά, Κρήτη και Κύπρος), Μικρά Ασία και Πόντος.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 9 π.μ. ως τις 6:30 μ.μ. με δωρεάν είσοδο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον διεθνούς φήμης μουσικό Ross Daly με τίτλο «Από πού προέρχεται αυτή η μουσική;».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 20:30 στο Επιμελητήριο Άρτας, χωρίς κόστος συμμετοχής.

Ευγενικές χορηγίες των δράσεων: Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε».

Για δημοσίευση εκδηλώσεων και δελτία τύπου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2020

LIVEARTA.COM
Εκδηλώσεις / Music Events / Magazine